25 Ekim 2021 Pazartesi

Dune Rahibeler Meclisi - Frank Herbert E-Kitap İndir

 


 Frank Herbert, deneylerden oldukca deneysel yaklaşımların had safhaya eriştiği, tür içindeki “iyi edebiyat iyi edebiyattır”cıları bir araya getiren yeni dalga bilimkurgu akımının en mühim temsilcilerinden. Türün tüm olanaklarını, suyunu çıkarana kadar kullandığı Dune serisinin altıncı ve son kitabı Dune Rahibeler Meclisi, felsefe dozu yüksek, her bir cümlesi akılda yer eden, epik serinin ününe yaraşır bir final.

Dune adıyla malum Arrakis gezegeni yok edilmişti. Maderşahi teşkilat Saygın Analar, Eski İmparatorluk’tan geriye kalanları yakıp kül ediyordu. Mutlak fetihlerinin önünde duran tek bir güç kalmıştı geriye: Bene Gesserit.

Başrahibe Ana Darwi Odrade’nin önderlik ettiği Bene Gesseritler, yeşilliklerle dolu Rahibeler Meclisi gezegeni adım adım bir çöle dönüştürüyordu. Amaçları, kumsolucanları için ülkü bir ortam yaratmak ve evrendeki en mühim maddenin üretimini test etmekti

Ücretsiz İndir Alternatif İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

E-KitapCloud

Kitap okumayı seven ve bunu her zaman kendine bir görev olarak kabul eden o değerli kitle elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve sizleri o değerli kitaplara daha hızlı ulaştırmaya çalışıyoruz. Yorumlarınız ve geribildirimlerinizle bizlere tahmin ettiğinizden çok daha fazla destek olabilirsiniz.



Son Yorumlar

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *