24 Ekim 2021 Pazar

Dune Mesihi - Frank Herbert E-Kitap İndir

 


Bir edebiyat klasiği olan, dünyanın en çok satan bilimkurgu serisi harika Dune efsanesi, ikinci kitabı Dune Mesihi'yle macerasına devam ediyor. Paul Muad'dib, gezegenlerin hakimi, kutsal savaşın görkemli galibi, prensken devrimci olan bir lider, fanatik bir dini kardeşliğin mesihi…

Fremenlerin başına geçip Dune adı ile bilinen Arrakis gezegenini kontrol etmeye başlamakla kalmayıp evrenin hükümdarı olan Paul, çağlar süren bir düzene son vermiş, bir toplumun kurtuluşu olmuş ve bir gezegenin en büyük ütopyasını gerçekleştirmeye ant içmiştir. Ancak zaferinden on iki yıl sonra, tüm bu güçlere sahip olmasının nedeni olan etkenler onun için bir tehlikeye dönüşür. Paul ise öngörülerine rağmen, felaket getireceğini düşündüğü geleceği değiştirmeye kararlıdır. 

Ücretsiz İndir Alternatif İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

E-KitapCloud

Kitap okumayı seven ve bunu her zaman kendine bir görev olarak kabul eden o değerli kitle elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve sizleri o değerli kitaplara daha hızlı ulaştırmaya çalışıyoruz. Yorumlarınız ve geribildirimlerinizle bizlere tahmin ettiğinizden çok daha fazla destek olabilirsiniz.



Son Yorumlar

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *