25 Ekim 2021 Pazartesi

Dune'un Çocukları - Frank Herbert E-Kitap İndir

 


Frank Herbert, deneylerden fazlaca deneysel yaklaşımların had safhaya ulaştığı, tür içindeki "iyi edebiyat iyi edebiyattır"cıları bir araya getiren yeni dalga bilimkurgu akımının en mühim temsilcilerinden. Türün tüm olanaklarını, suyunu çıkarana kadar kullandığı Dune serisinin üçüncü kitabı Dune Çocukları, din ve güç arasındaki ince çizginin altını çizen sayılı romanlardan.

Paul'ün çöle gidişinin üzerinden dokuz yıl geçmiş, çöl gezegeni artık yeşillenmeye başlamıştı. Baharat üretimi de giderek artıyordu. Bu değişikliklerle beraber çöl terk ediliyor, kök salmış âdetlerden sapılıyordu.

Baharatın sağladığı geleceği görme gücünden yoksun kalan Alia, İmparatorluk'u kaybetmemek adına elinden geleni yaparken, karşısında geçmişinden hesaba katmadığı rakipler bulacaktı. Çölün derinliklerinden çıkagelen Vaiz, Paul'ün dinine karşı vaazlar veriyordu. Unutulmayan kan davaları yeniden gün yüzüne çıkacaktı.

Paul'ün ikizleri, II. Leto ve Ganimet ise İmparatorluk'un yeni mehdileri olarak yetiştirilmekteydi. Fakat onların da kendi planları vardı.

Dune Çocukları, efsanesiyle uzlaşamayan bir gezegenin yörüngede kalma mücadelesi.

Ücretsiz İndir Alternatif İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

E-KitapCloud

Kitap okumayı seven ve bunu her zaman kendine bir görev olarak kabul eden o değerli kitle elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve sizleri o değerli kitaplara daha hızlı ulaştırmaya çalışıyoruz. Yorumlarınız ve geribildirimlerinizle bizlere tahmin ettiğinizden çok daha fazla destek olabilirsiniz.



Son Yorumlar

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *